Pazin d.o.o

  • Družba sv. Ćirila i Metoda 10 52000 Pazin

  • Kontakt 052 624 300

  • Email pazin.doo@pazin.hr

PRAVILA PRIVATNOSTI

 

 1.Podaci koje prikupljamo:
Ti su podaci dostupni su isključivo PAZIN d.o.o. za građevinarstvo, inženjering i poslovanje nekretninama iz Pazina, Družbe Sv. Ćirila i Metoda br. 10, OIB: 11390221928, a služe za obavljanje zakonskih obaveza  u vezi prijava i odjava djelatnika i vanjskih suradnika  pri HZZO i HZMO, obračuna plaća, uplate dužnih poreza i doprinosa, formiranje evidencije vlasnika stanova u zgradama kojima upravlja Pazin d.o.o., plaćanju zajedničke pričuve, plaćanju osiguranja,  te za zadovoljavanje svih potreba koje se pojavljuju isključivo u radu Pazin d.o.o.-a. Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za odgovaranje na vaš upit.
 
2. Zaštita vaših osobnih podataka
Pazin d.o.o. poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito. Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku.
 
3.Poruke u elektroničkom obliku i web stranica 
Pazin d.o.o. ima svoju web stranicu (www.pazindoo.hr) koja služi za obavještavanje  i informiranje o djelatnosti voditelja obrade, natječajima i energetskoj obnovi, zakonskoj regulativi, cjeniku i ostalim informacijama iz područja svoje djelatnosti, no nema instalirane kolačiće (cookies)  pa ni ne prikuplja podatke putem interneta. 
Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita. Osobne podatke ne obrađujemo u marketinške svrhe, a mogu nam služiti i za kontaktiranje i obavještavanje zaposlenika i vlasnika stanova u zgradama kojima upravlja Pazin d.o.o., te ih ne dijelimo s drugima bez Vaše izričite privole.
 
4. Brisanje i vaš pristup osobnim podacima
Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvamo  samo u periodu koji je dovoljan da ispuni svrha njihovog prikupljanja. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje Vaše osobne podatke imamo u našoj bazi, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo (Pravo na ispravak) ili izbrišemo (Pravo na zaborav). To ćete učiniti tako da se javite putem kontakt adrese vlasta.nekić@pazin.hr ili danijela.debeljuh@pazin.hr i ostavite obavijest s Vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup Vašim osobnim podacima.
 
5.Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima
Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. 
 
6. Zaštitne mjere
Pazin d.o.o. koristi sigurnosne mjere, te Vaše podatke čuva u zaštićenom programu, kojega pristupnici su ograničeni i imaju autorizaciju. Korisnik Stranice je svjestan da bez adekvatnih mjera sigurnosti (primjerice - sigurna konfiguracija Internet preglednika, ažurirani antivirusni programi, nekorištenje programa iz sumnjivih izvora) postoji rizik da podatke i lozinke koje koristi radi sprečavanja pristupa osobnim podacima, mogu biti otkriveni neovlaštenim trećim osobama.
 
7. Ograničenje odgovornosti
Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.
 
8.Službenik za zaštitu osobnih podataka
U slučaju neovlaštenog korištenja Vaših osobnih podataka, ili za sve primjedbe i upite molimo vas da nam se obratite  e-mail adresu danijela.debeljuh@pazin.hr i naša službenica za zaštitu podataka dat će Vam odgovor u najkraćem roku.